METRION PROJEKT d.o.o.

je tvrtka specijalizirana za inženjersko-konzultantske usluge u građevinarstvu. Sjedište tvrtke je u Zagrebu.
Osnovna djelatnost su inženjersko-konzultantske usluge od kojih izdvajamo:

  • upravljanje građevinskim projektima te s njima povezane konzultantske usluge,

  • projektiranje nosivih konstrukcija (dokaz mehaničke otpornosti i stabilnosti) građevina

  • stručni nadzor nad građenjem

Višegodišnje iskustvo

djelatnika tvrtke stečeno uspješnom realizacijom više značajnijih građevinskih projekata u regiji garancija je uspješne suradnje sa našom tvrtkom.
Poznavajući tehničke, tehnološke, financijske te administrativne zahtijeve za građevinski projekt u mogućnosti smo investitoru pružiti maksimalnu uslugu u cilju izrade optimalnog projektnog rješenja građevine. Isto u samoj realizaciji podrazumijeva građenje u skladu sa planiranim budžetom i rokovima u traženoj kvaliteti.

Do sada smo više projekata uspješno realizirali pri čemu su se inženjersko-konzultantske usluge pokazale u potpunosti učinkovite. Svi projekti su završeni u rokovima, unutar traženog budžeta sa potrebnom kvalitetom.

Metode i postupci

kojima se ophodimo prema jednom građevinskom projektu dokazano predstavljaju najbolji primjer kontrole i upravljanja građevinskim projektima. Multidisciplinarnost koju imamo unutar tvrtke nam upravo omogućuje maksimalnu učinkovitost.
To podrazumijeva visoki nivo znanja iz područja nosivih konstrukcija građevina, obrtničkih radova i tehnologija građenja, visoki nivo znanja iz područja zaštite od požara te svih vrsta instalacija u građevini, visok nivo poznavanja detalja izgradnje sa poznavanjem realnog stanja na tržištu. I najbitnije, iskustvo u prilagodbi svih potrebnih tehničkih zahtijeva i stanja tržišta sa arhitektonskim i funkcionalnim zahtjevima te ciljanim budžetom.

Za investitore kojima je bitan budžet, kvaliteta i rok takav pristup jedino omogućava pravi uvid u stanje projekta, a nama omogućuje kontrolu nad projektom kroz sve razine, kroz cijelo vrijeme trajanje projekta.
Pored toga djelatnici naše tvrtke su visokoobrazovani kadrovi, imaju magisterije i
doktorate iz područja građevinarstva što dodatno ukazuje da sve odluke tijekom trajanja projekta donosimo stručno i savjesno.

Misija naše tvrtke

je stalno težiti usavršavanju inženjerskih usluga koje nudimo investitorima građevinskih projekata. Akcent uvijek stavljamo na uzajamno povjerenje i korektan poslovni odnos što u konačnici ima višestruke rezultate.
Izradom optimalnog projektnog rješenja prema zahtijevu investitora sa izgradnjom građevine u planiranom budžetu investicije stvara pozitivnu poslovnu i radnu atmosferu, promovira investitora i našu tvrtku te pri tome stječemo nova iskustva i znanja kako bi bili još bolji za buduće projekte.